Šta znamo o drugoj sezoni „Igre lignje“ nakon što je Netfliks dao prvi pogled

Lifestyle Forbes 2. feb 2024. 12:37
featured image

2. feb 2024. 12:37

Kratak trejler za novu sezonu „Igre lignje” uključen je u Netfliks pregled, pružajući brzinski uvid u povratak izuzetno iščekivanog šoua, koji je srušio rekorde gledanosti na Netfliksu i osvojio desetine nagrada nakon premijere 2021. godine.

Ključne činjenice

Četrnaestosekundni klip se može videti na Netfliksovom pregledu serija i filmova za 2024. godinu, potvrđujući da će sledeća sezona „Igre lignje“ biti objavljena ove godine, ali datum izlaska još uvek nije otkriven.

Na snimku se pojavljuje protagonista serije Song Gi-han koji obećava da će da pronađe sumnjivog organizatora igre preživljavanja, u sceni koja se čini da se dešava neposredno nakon završetka prve sezone.

Netfliks je takođe podelio neke nove fotografije druge sezone na kojima prikazuje Gi-hana, zlikovce koji se vraćaju i novog lika koji dobija pozivnicu za smrtonosnu igru.

Nova sezona će imati nekoliko novih članova glumačke postave iz drugih južnokorejskih naslova na Netfliksu, uključujući „Unlocked“, „The Pirates: The Last Royal Treasure“ i „The Glory“.

Iznenađujuća činjenica

Hvang Dong-hjuk, kreator i reditelj serije, nije imao planove za drugu sezonu dok je pisao prvu. Takođe je Dong-hjuku trebalo 12 godina da ubedi mrežu da preuzme seriju.

Veliki broj

2,2 milijarde. Toliko su sati „Igre s lignje” gledali korisnici Netfliksa, što je seriju učinilo najgledanijom serijom svih vremena na ovoj platformi.

Prateća informacija

Serija je inspirisala stvarnu verziju turnira u produkciji Netfliksa pod nazivom „Igra lignje: Izazov“, gde su takmičari učestvovali u turniru eliminacije za nagradu od 4,56 miliona dolara. Igrači su pretili tužbama protiv producenata krajem prošle godine zbog tvrdnji da su doživeli hipotermiju i oštećenje nervnog sistema tokom snimanja.

Ključne činjenice

„Igra lignje“ se vrti oko Gi-hana, oca koji se suočava sa finansijskim poteškoćama i koji je pozvan da učestvuje u turniru sa 456 učesnika, gde će pobednik odneti sve, ima priliku da osvoji 38 miliona dolara. Gi-han prihvata poziv, prolazeći kroz opasnu igru u kojoj sreće igrače sa sličnim problemima. „Igra lignje“ je brzo postala najgledanija serija na Netfliksu, podržana sa devet epizoda ispunjenih visokim ulozima, simpatičnim i sumnjivim likovima, te obiljem krvi.

Antonio Pekenjo IV, novinar Forbes